Logo-ul firmei de curatenie Next Clean
Servicii de curatenie de la Next Clean

SERVICII DE CURATENIE OFERITE

Echipa de curatenie Next Clean

Curatenie la domiciliu

Pentru persoanele care nu au suficent timp pentru a-si face si mentine curatenia la domiciliu din cauza programului incarcat, Next Clean va ofera cea mai buna solutie. Personalul Next Clean foloseste produse profesionale de curatenie, ecologice, si de aceea putem garantam ca locuinta dumneavoastra va arata impecabil in orice moment al zilei.
Mai multe aici »

Curatenie pentru sedii de firma si birouri

Firma de curatenie Next Clean ofera servicii de curatenie pentru firme/companii, indiferent de suprafata sau numarul de birouri al acestora. Folosind numai instrumente si produse profesionale, echipa Next Clean va poate ajuta sa lucrati intr-un mediu curat si igienizat la cele mai inalte standarde.
Mai multe aici »

Curatenie pentru spatii comerciale

Indiferent de tipul de spatiu comercial in care va desfasurati activitatea, echipa noastra va poate ajuta sa oferiti clientilor dumneavoastra un spatiu curat si igienizat.
Mai multe aici »

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa zugravit sau dupa reamenajarea locuinte poate da batai de cap oricui, mai ales in conditiile de astazi, in care din cauza programului incarcat, nicio familie nu are foarte mult timp liber. De aceea, firma de curatenie Next Clean va ofera servicii de curatenie dupa constructor care va vor scuti de calvarul debarasarii spatiului de locuit de resturile de constructii si de amenajare.
Mai multe aici »

Curatenie inainte si dupa petreceri, targuri, expozitii

Daca va pregatiti de o petrecere si va trebuie urgent un spatiu curat in care invitatii dumneavoastra sa se simta bine sau daca ati avut o petrecere care a dus la crearea unei dezordini greu de imaginat, puteti apela cu incredere la echipa de curatenie Next Clean care, in cel mai scurt timp va pregati/curata si amenaja totul dupa cele mai inalte exigente.
Mai multe aici »

Curatare si spalat mochete, covoare

Prin utilizarea unor solutii profesionale si ecologice, firma de curatenie Next Clean va poate curata si spala mochetele si covoarele astfel incat acestea sa-si recapete stralucirea si prospetimea.
Mai multe aici »

Curatenie industriala

Oferim acest serviciu companiilor care opereaza hale de productie sau de depozitare cu suprafete mari, unde curatenia trebuie efectuata mecanizat.
Mai multe aici »

Alpinism utilitar

Pentru cladirile de birouri cu suprafete exterioare de sticla, alpinismul utilitar este o solutie practica pentru curatarea acestora. Echipa noastra are experienta in acest domeniu si va asiguram ca fatadele de sticla ale cladirii dvs. nu au aratat niciodata mai curate.
Mai multe aici »

© Copyright NEXT CLEAN SRL 2011. Toate drepturile rezervate